קטרקט בשני העיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

01/05/2015 | 12:26 | מאת: קלרוש

עברתי ניתוחי קטרקט בשני העיניים וניתוח עפעפיים נפולים הבעייה שלי היום הינה יובש, צריבה, עייפות, אודם והעיניים דומעות הרבה, דברים שלא הרגשתי לפני הניתוחים... לציין שאני עובדת מול מחשב שעות רבות וכבר לא יכולה לעבוד כמו לפני הניתוחים. האם זה בגלל הניתוחים? האם יש מה לעשות בנדון? אשמח לתגובה שבת שלום

08/05/2015 | 11:26 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום רב אין לעת בוודאות אם זה בגלל הניתוחים או משהו אחר. בכל מקרה - ידוע כי עבודה ממושכת מול המחשב גורמת להחמרה ל יובש. מציע להשתמש בהרבה תחליפי דמע. בברכה ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר