קטראק בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

23/11/2014 | 14:33 | מאת: יוכי

האם בדיקת OCT תגלה את הבעיה כי הרופא נתן לי לעשות כדי לשלול בצקת ברשתית דבר שבבדיקה ביום שני שעבר לא גילה כלום (גם לאותן טענות שכתבתי לך) אמר שהכל תקין כי ראיתי לפי בדיקה את המספרים הקטנים שבלוח מרחוק וכל זה עם טיפות הרחבה לפי דעתך יש מצבים כאלה לאחר 11 יום של ניתוח תודה על תשובתך הקודמת

שוב שלום, אני לא רואה שום מניעה מלבצע את הבדיקה מאחר והיא לא פולשנית וללא סיכון. אני ממליץ להמתין ולחכות יש סיכוי שהמצב ישתפר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר