ניתוח קטרק

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

21/11/2014 | 10:27 | מאת: יוכי

ב12.11.14 ביצעתי ניתוח קטרקט ביומים שלושה לאחר מכן ראיתי הכל עם הרבה מאד אור לאחר עוד יומיים הבהירות קצת נעלמה(כשאני מסתכלת בעין המנותחת אני רואה בהיר לעומת השניה) ונוסף גם טישטוש בעין כאשר ביום מטושט (אבל אני יכולה לראות גם קודם ראיתי בלווי ערפל)ובלילה הראיה בסדר הכוונה לצפיה בטלויזיה בבוקר אני צריכה משקפים מס 1.00 לעין הלא מנותחת ובעין המנותחת אני לא רואה ובערב אני צופה ללא משקפים ורואה טוב בשתי העיניים וגם בעין המנתחת בנפרד איזה הסבר יש לזה הייתי בבדיקה אצל הרופא ואמר שהכל תקין ובדק אותי שוב לפי בקשתי ואמר שאני רואה עם טיפות הרחבה את המספרים הקטנים שזה מצויין וכן אמר ובדק שיש לי מספר בעין המנותחת נכון ליום הבדיקה 0.25 לרחוק היום 21.11 דיברתי איתו בטלפון ואז הוא אמר שישלח אותי לOCT כדי לשלול בצקת ברשתית ושוב אמר שהכל תקין ואני ממש ממש מוטרדת תודה יוכי

שלום רב, על פי התאור שלך יש קושי בבוקר ושיפור לקראת הערב. אם זהו המצב יתכן ומדובר בשינויים שיכולים להיות ממקור של הקרנית. מאחר והעפעפיים סוגרים על הקרנית בלילה יש הווצרות של נוזלים בקרנית והיא מעט בצקתית. במהלך היום ולקראת הערב הבצקת חולפת ואיתה שיפור בראיה. בכל מקרה יש צורך בבדיקה קלינית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר