התאמת עדשות מולטיפוקל לניתוח קטארקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/08/2014 | 09:59 | מאת: Ku

לאחר בדיקת רופא הומלץ ל בצע עדשות מונופוקל לא הוצגה אפשרות לעדשות מולטיפוקל כמובן לניתוח קטארקט בטענה שיש הילות בעדשות מולטיפוקל האם אפשר לקבל יתרונות וחסרונות בסוגי העדשות?

שלום רב, חשוב לציין כי עדשות מולטיפוקל מטרתן להקטין את התלות במשקפיים לרחוק וקרוב. יתכן ובמצבים מסויים יש צורך עדיין בשימוש במשקפי קריאה למשל. כמו כן סינוורים והילות הם אחד מההפרעות שיכולות להופיע בעיקבות השתלתן. בכל מקרה אני ממליץ לפנות שוב לרופא המנתח על מנת להבהיר את ההתלבטות שלך מהניתוח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר