טשטוש בעיניים וראיית כיתוביות מרחוק

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

16/06/2020 | 15:35 | מאת: שירה

עשיתי קטרקט לפני שנתיים יש ימים שאני קמה בבוקר ואני רואה מטושטש. לגבי כיתוביות מרחוק במחשב אני לא רואה טוב.רוצה לחזור לעבודה בעוד שנה, האם יש משהו שיכול לעוזר לי לראות יותר טוב כי אני צריכה להדפיס במחשב ולקרוא במחשב. אל תשלח אותי לרופא עיניים, אם תוכל להסביר לי במה אוכל להעזר?

שלום רב, האם ניסית אופציה של משקפיים או בדיקת אופטומטריסט אם לא רופא עיניים?

18/06/2020 | 13:44 | מאת: שירה

מוומלץ לעשות משקפיים עם העדשות קטרקט לראיית כיתוביות מרחוק? זה לא עלול להזיק לראיה? בתודה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר