טיפות עיניים נגד קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

14/06/2020 | 16:45 | מאת: ברוך

שלום דוקטור האם יש בארץ טיפות עיניים לטיפול בקטרקט עם הרכב כזא: Calcium chloride 2 mg Magnesium chloride 3 mg Nicotinic acid 0.3 mg Adenosine 1 mg זה היה ידוע כטיפות Vita- Yodurol לפני הרבה שנים, זה היה עוזר נגד קטרקט, אבל היום אני לא מוצא טיפות כאלה או עם הרכב כזא

שלום רב, אין כיום טיפות למניעת קטרקט או טיפול בו ללא ניתוח. לא ידוע לי הרכב החומרים הללו והיכן ניתן לרכוש אותו. תנסה לרקוח אותו בביתי מרקחת המתמחים בנושא ותדווח האם עזר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר