נגישות
נגישות

ניתוח קטרקט לאחר טיפול קבוע באומניק או קסטרל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/06/2019 | 10:17 | מאת: מרדכי

האם טיפול קבוע באומניק יכול למנוע אפשרות לניתוח קטרקט? האם יש עדיפות בהיבט זה לתרופה בשם קסטרל שניתנת לאותה מטרה דהיינו הגדלה שפירה של הערמונית? בנוסף, לצערי אני סובל גם מגלאוקומה PXF ורציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני אני בן 74 וסוכרתי שנים רבות.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לא משנה התרופה מאחר והאפקט על האישון כבר נעשה. בכל מקרה יש ליידע את הרופא המנתח ואין מניעה מניתוח אם צריך.

02/07/2019 | 07:32 | מאת: מרדכי

מדובר בטיפול באומניק שרק התחיל לפני כמה ימים. האם בנתונים שציינתי יש עדיפות לקסטרל? תודה ואשמח לתשובה מהירה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר