ניתוח קטרקט שבוצע לפני חודשיים,

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

19/06/2019 | 18:15 | מאת: נטלי

שלום, אימי עברה ניתוח קטרקט לפני כחודשיים. לאימי יש גם פגיעה בקרנית בעקבות ניתוח אחר שעברה לפני כעשר שנים. על כל פנים, לפני הניתוח (הקטרקט, כאמור), היה לאימי קוצר ראייה קל יחסית (מספר 2.5). כעת, לאחר הניתוח עלה לה המספר ל-8! במילים אחרות, נוצר מצב אבסורדי שבו קוצר הראייה הפך לרוחק ראייה. יש לציין שבעין השניה יש לה מספר 2 לערך ולכן יש בעיה להתאים לה משקפים (לדברי האופטיקאי) בגלל הפער העצום בין שתי העיניים. ראשית, שאלתי היא האם ייתכן כי טעו בהתאמת העדשה? שנית, האם לפגיעה בקרנית יש קשר לתוצאות הניתוח? ובנוסף - האם ניתן לתקן? אגב, לדברי הרופא "הניתוח הצליח". אשמח אם ניתן יהיה להאיר את עיניי שלי, על אף מגבלות המדיה. תודה רבה.

שלום רב, יתכן והמהפך קרה עקב המחלה הראשונית בקרנית. כעיקרון יש מספר דרכים לתיקון בעזרת ניתוח נוסף או ניסיון להתאים עדשת מגע.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר