נגישות
נגישות

סיבוכים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

18/06/2019 | 14:59 | מאת: יהודה

לאחר ניתוח קטרקט נגרם לי לאחר שלושה שבועות חור ברישתית . עשיתי ניתוח נוסף לאחר חודשיים והעין חזרה לתיפקוד ב-85 אחוז בלבד . נאמר לי שאני צריך להמשיך לחיות עם התוצאה והיא טובה מהמצב לפני ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אני לצערי לא מכיר את כל הנתונים ולכן קשה לי להתייחס. בכל מקרה, חור ברשתית יכול להיגרם גם כן ללא תלות לניתוח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר