נגישות
נגישות

ניתוח השתלת עדשה של מולטיפוקאל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

12/05/2019 | 14:08 | מאת: אורלי

יש לי התחלה של קטארקט בעיניים ,לכן אני לא יכולה לעשות ניתוח לייזר. השאלה אם הקטראקט חוזר? ומה עושים אם המספר בעיניים גדל?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, קטרקט לא חוזר לאחר ניתוח, לעיתים יש עכירות המופיעה לאחר הניתוח ואותה מסירים בטיפול עם לייזר פשוט.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר