ניתוח קטרקט- עדשה נוספת

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

02/05/2019 | 13:43 | מאת: אורי

עברתי ניתוח קטרקט שנכשל מבחינת חדות הראיה ועדשה מתאימה . הרופא מבקש לשתול עדשה נוספת בניתוח חוזר כדי לתקן חדות ואת הטישטוש . ראוי לציין שלפני כשלושה עשורים עברתי RK להסרת משקפיים בחיתוך קרנית . דעתך להשתלה של עדשה נוספת על הקיימת שהושתלה ?

שלום רב, סליחה על התשובה המאוחרת. השתלת עדשה נוספת יכול להיות פיתרון מצויין לשארית מספר לאחר הניתוח. חשוב לציין כי ה RK מהווה מגבלה רצינית בחישוב העדשה בניתוח הראשון ולכן זוהי ככל הנראה הסיבה לשארית המספר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר