אינטרלאסיק יכול המתלה הקרנית להיתלש ממיקומו ולצאת מהעין בשלמותו?

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

08/10/2018 | 21:54 | מאת: דנה

האם ניתוח לייזר בשיטת האינטרלאסיק יכול המתלה הקרנית להיתלש ממיקומו ולצאת מהעין בשלמותו? אם המתלה קרנית יוצאת מהעין בחיתוך של הלייזר אז מאבדים את הראייה? כתוב שהניתוח גורם לזיהום ודלקות שונות: לאחר הניתוח, העין חשופה לזיהומים רבים, והמטופל ממשיך טיפול אנטיביוטי או בסטרואידים. וכתוב שלעיתים הטיפול האנטיביוטי מתגלה כלא יעיל ומתפתח זיהום שעלול להוביל לאבדן ראייה. אחד הסוגים של דלקת נפוצה הנגרמת מזיהום מכונה “חולות סהרה” והיא עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך לרקמות העין. האם זיהום בעיניים לאחר ניתוח לייזר יכול לגרום לאובדן הראייה?

שלום רב, הסיכוי לכך נמוך ביותר.

11/10/2018 | 14:28 | מאת: דנה

האם לא קרה שמישהו התעוור ב- אינטרלאסיק ? כיצד זה חוזר החלק שנחתך בלייזר מהקרנית? האם החלק הזה מתאחה עם העין בלי תפרים?

שלום רב, המתלה נדבק ובהמשך מתאחה.

13/10/2018 | 14:22 | מאת: דנה

אבל כיצד המתלה נדבק ובהמשך מתאחה? איך יכול להיות שלאחר שחותכים את המתלה הוא מתאחה? מה מדביק בדיוק את מתלה הקרנית?

13/10/2018 | 14:22 | מאת: דנה

אבל כיצד המתלה נדבק ובהמשך מתאחה? איך יכול להיות שלאחר שחותכים את המתלה הוא מתאחה? מה מדביק בדיוק את מתלה הקרנית?

04/11/2018 | 13:40 | מאת: דנה

באיזה דבק אתם משתמשים להדבקת המתלה?

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר