לאחר ניתוח קטרקט עם השתלת עדשת מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

26/07/2018 | 15:58 | מאת: קרין

9 ימים לאחר ניתוח קטרקט עם השתלת עדשה מולטיפוקלית בעין אחת (בהמלצת המנתח) לאחר 4 ימים הראיה היתה יחסית בסדר אך כעת 9 ימים הראיה מטושטשת גם לקרוב ובעיקר לרחוק, מאוד מוטרדת ומבוהלת יש לציין שבבדיקה שלאחר שבוע הכל היה תקין, מה הסיבה לטשטוש והאם יש מקום לדאגה? הטיפול בטיפות בוצע במלואו לפני כן הרכבתי משקפיים לקרוב בלבד. ממש ממש מודאגת, לעת עתה לא רואה טוב לא קרוב ולא רחוק אנא אנא עזרתכם, תודה

שלום רב, קשה ליל להעריך במה מדובר. הדבר השכיח ביותר יובש בעיניים. אם אין בהמשך שיפור ממליץ על בדיקת רופא מטפל.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר