ניתוח קטרקט בעין עצלה עם פזילה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

02/04/2018 | 11:07 | מאת: שולי

לפני החג נבדקתי על ידי רופא עיניים בחיפה. בבדיקה ראה הרופא שיש לי קטרקט בשתי העיניים. העין הימנית שלי עצלה עם פזילה. ואני ממש לא משתמשת בה. אני קוראת פה באתר שעשו ניתוח קטרקט בעין עצלה ורואים כפול והרופא קבע לי תאריך ראשון לניתוח בעין העצלה. העין השמאלית שלי היא העין המתפקדת ובה יש את הירידה בראיה. אני מאד מודאגת האם לעשות את הניתוח בעין העצלה עם הפזילה או לעזוב אותה ולעשות רק בעין הטובה. אני יודעת מהוה עיוורון היה לי אבא עיוור מסכרת. אני גרושה נוהגת מתפקדת לגמרי לבד. לא יכולה להרשות לעצמי שמשהו יקרה לי. לתשובתך אודה מועדים לשמחה.

שלום רב, קשה לי להעריך את מצב העייניים אך ורק על פי התאור שתארת. אם לא היתה עד היום כפילות בראיה ככל הנראה לאתהיה גם אחר הניתוח. אני ממליץ בכל מקרה לפנות שוב לרופא המטפל לשיחה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר