לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

22/05/2014 | 07:45 | מאת: דן

סבלתי מניצנוצים באורות בזמן נהיגת לילה והומלץ לי לעשות ניתוח קטרקט -כאשר בעין אחת זה היה יותר נידרש ובשניה פחות - אני עם צילינדר בעיניים - למרות זאת ביקשתי שלא יתקנו את הצילינדר רק את הקטרקט -עשיתי ניתוח על עין אחת - לפני יותר משנה - מהתחלה התלוננתי שאין שיפור משמעותי - הייתי אצל 2 אופטומטריסטים ולאחר עבודה מאומצת שלהם למצוא לי עדשה מתאימה שניהם לא הגיעו לתוצאה עבורי טובה מאד וסיימתי עם התשובה זה מה שיש - חזרתי לבדיקות עיניים נוספות לפי המלצת הרופא ולאחר הבדיקות גם הרופא טוען שהכל תקין -אבל אני מרגיש - שבכל זאת הראיה לא השתפרה מבחינת נהיגת לילה -ובעייתית בקריאה יותר ממה שהיה לפני הניתוח. קשה לי להצביע איפה הבעיה אבל היא קיימת -האם יש מה לעשות בנידון או להמשיך ככה המצב לא חמור אבל מתריד (כמובן שלעין השנייה אני לא ניגש לניתוח נוסף)

שוב שלום, ראה תשובה בשאלה השניה, יתכן ומדובר עדיין באפקט של הצילינדר או עיוות של הקרנית. כמו כן יש צורל לבצע בדיקה של מצב הרשתית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר