טיפול יאג בלייזר לאימי בת 95 שנה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

15/12/2017 | 12:59 | מאת: עמרם לסרי

שלום רב אמי בת 95 זקוקה לניתוח קטרקט ב-2 העיניים יחד עם זאת בגלל שהיא לא יודעת קרא וכתוב וגילה המופלג אימי עם בעיות לב ולחץ דם בקשנו להמנע מניתוח זה .היתה בבדיקת אופטומטריסט ולא היה ניתן לשפר ראיה עם משקפיים .רופא העיניים שבדק אותה המליץ על טיפול לייזר יאג .השאלה לאור גילה ומצבה הרפואי (וגם שאינה יודעת קרא וכתוב במקרה הטוב היא צופה בטלויזיה )האם יש תועלת בטיפול אולי התועלת היא שולית ?

שלוןם רב, מדובר במצב שנקראה קטרקט משני טיפול הלייזר פשוט מאוד וככל הנראה יכול לשפר את הראיה מאחר ויש המלצה של רופא עיניים שבדק אותה. המצב הבריאותי שלה לא מהווה מגבלה לטיפול.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר