מחלת הקטרקט עבודת גמר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

06/04/2017 | 10:59 | מאת: עדי

שלום, שמי עדי, אני בכיתה י"ב ואני לומדת במגמת מדעי הרפואה. כחלק מהבגרות אנו נדרשים לעשות עבודת גמר המהווה 5 יחידות. אני וחברתי עושות עבודה על מחלת הקטרקט. לכן ברצוננו לשאול אותך מספר שאלות, נשמח ונודה לך מאוד אם תענה, זה יעזור לנו מאוד! ראשית, תוכל להסביר בקצרה מהו קטרקט? כיצד אתה מטפל בקטרקט במטופלים שלך? האם זהו טיפול מסובך? תוכל לפרט בקצרה את שלבי הניתוח? האם ישנן דרכי טיפול חדשניות בקטרקט? אם כן, מה הן והאם אתה משתמש בהן? כמה ניתוחים כאלו בממוצע מתבצעים אצלך במחלקה? אילו דרכי מניעה אתה מציע בכדי להימנע מקטרקט? תודה רבה.

שלום רב, אשמח לענות על השאלות. אנא צרו קשר בטלפון 3122* השאירו טל ליצירת קשר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר