קטרקט בהמשכים ניתוח שלא הושלם

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

29/03/2017 | 22:47 | מאת: ברק

ערב טוב, חמי עבר ביום ג' ניתוח קטרקט בעין, העדשה הוסרה אולם בשל עכירות הניתוח הופסק והוא נתבקש להגיע יום למחרת (אתמול) להמשך הניתוח. מכשהגיע לרופא, נבדק, ושוב נשלח לביתו בשל אותה עכירות. הוא נתבקש להגיע ביום א' לבי"ח לצורך המשך הניתוח... משמע, כיום הוא ללא עדשה, ולא רואה בעין המנותחת. האם הפרוצדורה שגרתית??? האם זה שכיח?

שלום רב, הצלחתי להבין שהעדשה לא הושתלה ולכן יש קושי בראיה וככל הנראה גם על רקע קרנית עכורה. חסרים לי פרטים קליניים. נראה לי שיש חשיבות להמשך מעקב וטיפול הדוק בבית החולים.

29/03/2017 | 23:58 | מאת: ברק

תודה רבה על תגובתך המהירה. בסיכום הניתוח נכתב כך: ״לאחר ניתוח ירוד le קרע בקופסית (??) אחורית עקב התכווצות אישון ועכירות קרנית. הניתוח הופסק הושאר קורטקס, ביקורת ביום א מה הסיכון? האם דבר שכיח? נשלח הביתה עם אנטיביוטיקה... האם סובל דיחוי עד יום א? (הניתוח התבצע ביום ג׳)

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר