תיקון ראייה בלייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

21/05/2014 | 11:21 | מאת: איתן

הייתי במכון אסותא להסרת משקפיים לפני כשנה ונאמר לי שאיני מתאים לניתוח לייזר להסרת משקפיים מכיוון שיש לי קרנית דקה ובבדיקת העיניים עם המכשיר התברר עוד נושא של כימור ואז פסלן אותי האם גם לקרנית דקה ישנו פתרון שלא היה בנמצא באסותא וקיים במקומות אחרים ? האם לא אוכל כלל לבצע ניתוח בגלל קרנית דקה?

שלום רב, נראה לי שאין מקום לבצע לייזר להסרת משקפיים במקרה זה. מצד שני אפשר לשקול השתלת עדשה תוך עינית. בכל מקרה יש צורך לבצע בדיקת התאמה חוזרת על מנת לקבוע סופית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר