עדשה מולטיפוקלית בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

26/01/2017 | 13:04 | מאת: אורנה

שלום לך, 1. רופא העינים אמר כי יש לי התחלה של קטרקט. האם עלי להמתין עד שהמצב יתדרדר, או שאפשר לנתח גם לפני כן? 2. האם אפשר לדעת לפני הניתוח אם השתלת עדשה מולטיפוקלית תגרום לתופעות לואי, כפי שקראתי כאן (סינוור וכו')? תודה

שלום רב, במידה ויש ירידה בראיה אשר מגבילה בתפקוד היום יומי יש לשקול ביצוע ניתוח. במידה ובמהלך בדיקת העיניים לא מתגלה מצב המגביל השתלת עדשה מולטיפוקלית לא ניתן לדעת מראש האם השתלת העדשה תגרום לתופעות לוואי.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר