סוטנט או פזופניב

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

17/02/2013 | 23:13 | מאת: יאיר

אני חולת סרטן הכליה ששלח גרורות לכבד ללבלב ולראות. התחלתי בפזופניב ולאחר תופעות לוואי הומלץ לי לעבור לסוטנט. מה דעתך רופא יקר???? ממה שהרפואה מכירה האם אפשר למשוך עוד כמה שנים עם תרופות ביולוגיות ??? תודה רבה

שלום רב, אני זקוק ליותר אינפורמציה כדי לענות על שאלתך. ממה סבלת בזמן קבלת הטיפול? כמה זמן קיבלת אותו ומתי החלו תופעות הלוואי? הטיפולים הביולוגים החדשים אותם את מקבלת הוכיחו יעילות במחלה שיש לך. לכן, במידה ותראי תגובה טובה לטיפול, זה בהחלט יכול להאריך את החיים בצורה משמעותית בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה