סוטנן-תאבון

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

20/07/2013 | 21:44 | מאת: ג'ודי

אני מטופלת בסוטנט עקב גידול בעצם הזנב לאחר כריתת כיליה מחודש דצמבר 12 הסוטנט עדיין לא צמצם את הגידול אבל מצד שני אין שינוי לפי הסי.טי. מזה כחודדשיים שום מאכל לא טעים לי ואני אוכלת ממש מעט וכבר ירדתי במשקל לפחות 6ק"ג (יש לי עודפים כך שממש לא רואים עלי) אבל אני אוכלת ממש מעט ועכשיו כבר מרגישה חלשה. וזאת בנוסף לכל תופעות הלוואי של התרופה כגון שלשולים בחילות לפעמים הקאות וחולשה כללית כמו"כ נהיית צהובה לקראת סוף מחזור (שבועיים שבוע) ברצנוי לשאול אם ישנו משהו שיכול לעזור לי להתגבר על חוסר התאבון הזה ובכלל האם כדאי להמשיך בטיפול זה? (הבנתי שלא מפסיקים טיפול אם אין החמרה)הומלץ לי לקחת מולטי ויטמין לחיזוק והרגשה יותר טובה האם נכון?

ג'ודי שלום, הבעיות שאת מציגה מאד אופייניות לטיפול שאת מקבלת. לא הייתי ממליץ על הפסקת הטיפול, אבל כן הייתי מנסה לעשות דברים לשיפור איכות החיים. ניתן לשקול טיפול בmegace 160 פעמיים ביום, ואפשר לנסות עוד דברים. חשוב להתייעץ עם הרופא שלך על כל האספקטים הקשורים לאיכות חייך. בברכה דר רענן ברגר

מנהל פורום סרטן כליה