כאב בצד ימין של הגוף

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

06/04/2015 | 13:09 | מאת: סמי

שלום דוקטור אני בנן 59 בריא בד"כ מזה 6 חודשים יש לי כאבים קלים לסירוגין ( יום יומיים ללא כאב ואחר כך הכאב הקל חוזר לכמה שעות ונעלם ושוב חוזר). יש לציין שהכאב הקל בעת ישיבה ובשינה נעלם. בדיקת שתן לכללית שלילית בדיקת צואה דם סמוי שלילי אולטרסאונד בטן בלי ממצא פתלוגי( כליות, כבד,טחול,לבלב), חוץ מכיס מרה שיש בו פוליפ גודל 3מ"מ יש לציין, שבמהלך חיי היו לי כל כמה שנים אבנים בכליות ובשופכן שהיו יוצאות אחרי שתייה מרובה, אבל הכאב הייה חזק מאד. ממה לדעתך נובע הכאב?? האם יש לי מחלה מסוכנת?? האם צריך לעבור בדיקות אחרות כמו סי. טי וכו... תודה רבה

שלום רב, למרות שלא פנית לפורום הנכון אני מעריך שאתה אדם בריא ולא נדרש לדאוג יותר מדי.. בברכה

מנהל פורום סרטן כליה