הקרנות לגרורות סרטן הכליה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

20/02/2013 | 20:30 | מאת: אורנה

אמי עם גרורות סרטן הכליה בכבד ובלבלב הומלץ לה לעשות הקרנות. קראתי באינטרנט שהקרנות לא עוזרים נגד סרטן הכליה. ומצד שני בהתייעצות עם רדיולוג נאמר שכן יכול לעזור. אשמח לתשובתך.הכוונה הקרנות ללבלב ולכבד ששם יש גרורות מהכליה.

שלום רב, את אכן צודקת שסרטן כליה פחות רגיש להקרנות. יחד עם זאת הייתי שמח לראות קצת יותר נתונים כגון מיקום הקרינה המתוכננת, שיטת הקרינה ומינונים. זה יאפשר לי לתת תשובה מדוייקת יותר במקרה שלך. בברכה, דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה