RCC בכליה שמאלית ללא תלונות על כאב בטן

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

30/08/2019 | 11:08 | מאת: יעל

שלום.אבי בן 79,ברקע יתר ל"ד,סכרת סוג2 מטופלת(לא באינסולין).מזה כחצי שנה סובל משילשולים,צריבה רקטאלית וירידה במשקל.כחלק מבירור גסטרו ביצע סיטי בטן בו התגלה rcc בכליה שמאלית בגודל 2.9 *3.3סמ. ר.משפחה בחופש.מה יכלול המשך בירור?מה תוחלת חיים?האם קריותרפיה עדיפה עבורו?בתודה מראש,יעל.

בהנחה שאבא במצב כללי סביר ומצב בריאותו טוב יש לפנות לאורולוג מומחה בתחום להחלטה על ניתוח או מעקב. ֿ אינני ממליץ על קריותרפיה בברכה

15/09/2019 | 17:26 | מאת: יעל

תודה על המענה.אך מדוע לא ממליץ על קריואבלציה?

מנהל פורום סרטן כליה