חשד לסרטן כליה עם ממצא בריאות ?

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

04/12/2014 | 02:33 | מאת: St

אמי בת 58, בריאה, ביצעה בדיקת ct חזה ללא חומר ניגוד בעקבות כאבים מתמשכים בגב האמצעי ובמותן. בבדיקה נמצא תסנין בבסיס הריאה משמאל עם מרכיב אטלקטטי לא הודגמו בלוטות מוגדלות במיצר באקסילות ובשערי הריאות. בכליה שמאלית בקוטב העליון באספקט הקדמי תהליך אקזופיטי בעל צפיפות 16HU טיבו אינו ברור בקוטר 1.8 סמ. שאלתי היא האם מדובר בסרטן כליה? האם יש קשר לממצא בריאות? אודה לתשובה

שלום רב, לפי התאור ישנה אפשרות שמדובר בסרטן. יחד עם זאת הסיכוי שהתפשט נמוך ביותר בברכה

מנהל פורום סרטן כליה