קו שלישי לטיפול בסרטן כליה גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

31/10/2018 | 09:42 | מאת: זיוה

שלום דר רענן ברגר. לאחר טיפול ראשון בסוטנט, טיפול שני באינלייטה, אני אמורה להתחיל קו שלישי עם התרופות אפינטור ולמבימה יחד. אני עם כליה אחת. לפני 15 שנים הוסרה כליה אחת עקב מחלת הסרטן. יש לי גרורות בתריסריון ובכליה הבודדת. יש לפי דעתך מצב שקו שלישי יעזור לי??בתודה מראש.

בהחלט יש מצב שיעזור. יחד עם זאת רציתי לדעת אם הציעו לך אימונותרפיה עם אופדיבו או שילוב של אופדיבו + ירבוי? בברכה

11/11/2018 | 18:34 | מאת: זיוה

אכן קיבלתי אופדיבו בטיפול חמלה. לצערי זה לא עזר. לגבי אופדיבו ויריבוי יחד לא קיבלתי.

מנהל פורום סרטן כליה