טיפול לייזר להסרת שיער לפני ואחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

09/04/2018 | 01:01 | מאת: בן 60

האם מותר לעבור לייזר להסרת שיער לפני או אחרי ניתוח לכריתה חלקית של ממצא שחשוד כ RCC בכליה כ- 1.4 ס"מ?? האם ידוע מה הגורם לגידולי כליה ממאירים מסוג RCC ( אני טופלתי בהומירה למחלת קרוהן במשך 5 שנים ולפני כן לא היה שום ממצא בהדמיות)? האם יש המלצה להפסיק לאלתר את ההומירה ולעבור לטיפול אחר כמו אינטיביו ( האם ההחלטה היא של רופא אונקולוגי או גסטרו או אורולוג? מהם סיכויי ההצלחה של ניתוח כזה בשיטה לפרוסרופית שהגידול לא יחזור שוב לכליה ? האם ההצלחה היא פונקציה של מומחיות המנתח ? בתודה ויום טוב

הרבה שאלות.. 1. מותר לעבור לייזר להסרת שיער. אין מניעה 2. לא ידוע לי לגבי ההומירה ונראה לי שאין המלצה כזו 3. מעל 90% 4. בהחלט.. חג שמח

מנהל פורום סרטן כליה