אינטרלוקין-2 במינון גבוע

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

29/05/2017 | 19:27 | מאת: פאולה

ש לי סרטן כליה גרורתי. עברתי ניתוח כריתת כליה ואחרי שנה וחצי התגלו גרורות בשרירי הבטן, לקחתי סוטנט ללא תוצאה, עברתי ניתוח להסרת הגרורות וכרגע אני מטופלת באופדיבו. קראתי שישנם מקרים בהם אינטרלוקין במינון גבוה יכול לעזור. האם ניתן לקבל טיפול כזה בישראל?

שלום רב, יתן לקבל טיפול באחנטרלוקין במינון מוגבר בארץ, יחד עם זאת אינני ממליץ על טיפול זה. כן הייתי ממשיך טיפול בניבולומאב ועוקב אחר סטטוס המחלה. זותרופה טוב. עם שיעור הצלחה לא רע בברכה

מנהל פורום סרטן כליה