סגירת רווחים + תיקון שברים.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

15/09/2015 | 19:52 | מאת: יעל

אני הולכת כנראה לעשות בקרוב סגירת רווחים ותיקון שברים (יש שבר אחד שקצת יותר גדול) שאלתיי באיזה חומרים משתמשיים לפרצידורה הנל וגם כמה מפגשים צריך וגם כמה אורך כל מפגש והאם אחרי הטיפול צריך לשמור אחרת למרות שיש לי הגיינה גבוהה נאמר לי ע" י השיננית והאם אפשר לעשות ניקוי שיננית כרגיל זה לא יעשה נזק לתיקונים . והאם יש תחזוקה וביקורים לעיתים קרובות בעקבות התיקונים לבדיקת תקינותם?

לא ברור לי על איזה סוג של השלמות ותיקונים את מדברת. הטיפול יכול להעשות ע"י חרסינה או ע"י חומרים מרוכבים. אני מניחה שאת מדברת על תיקון שבר וסגירת רווחים עי חומר מרוכב / קומפוזיט / בונדינג (שמות שונים של אותו טיפול) לטיפול זה ישנה תחזוקה לאורך השנים, יכולה להיות קפיצה של פינות, סדקים ושינוי קל בצבע עם השנים. התחזוקה פשוטה ועלותה יחסית נמוכה. אפשרות אחרת היא ביצוע התיקונים ע"י ציפויי חרסינה , העלויות גבוהות בהרבה והתוצאה יציבה למשך שנים רבות בכל מקרה, טיפול שיננית היא חיוני לשמירה על הגיינת הפה ואינו פוגע בשחזורים מכל סוג שהוא.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים