ציפוי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

14/09/2015 | 16:46 | מאת: שירה

רציתי לשאול אם יעשו לי סד אני בהתלבטות כרגע והנני שוחקת שיניים. האם כדאי שעבר בהזדמנות זו לפני שיעשו את הסד כדאי כבר שיסדרו את השברים משחיקה + שבר מנפילה ממזמן כי חשבתי שאי אפשר לטפל+ לסגור רווחים שיש האם כדאי לטפל גם שהסד יהיה בכל השיניים באותו גובה ורווח פחות או יותר?

אם ישנם טיפולים שאת צריכה או רוצה לעשות, רצוי לבצע אותם לפני הכנת הסד. בכל מקרה , ניתן להתאים את הסד לטיפולים שיבוצעו אחר כך, הרי לא יבוצע סד חדש בכל פעם שתצטרכי סתימה או טיפול

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים