החלמה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

08/07/2015 | 19:35 | מאת: יעל

תוך כמה זמן מחלימים מהרפס , ואיך נראה שלב ההחלמה הלא מסוכן כבר ושזה מחלים , אני פשוט פעם ראשונה יש לי את זה ולא בטוחה שזה מצב שאפשר כבר לטפל לי בשיניים , כי אמרו שאי אפשר בזמן הזה , זה כבר לא מפריש בהרבה פחות כואב והעור קצת יותר ורוד - לבן וקצת שורף בנקודה קטנה מאוד והאם כדאי עדיין להמשיך במשחה או שכבר אין צורך?

הרפס מחלים תוך כעשרה ימים. השלב המדבק חולף כשהשלפוחיות כבר לא מפרישות המשחה מונעת הדבקה עצמית של האזור

10/07/2015 | 11:05 | מאת: יעל

האם שלב שאין כבר שלפוחויות ורק אולי יובש אפשר לחזור לטיפולי השיניים דחינו בינתיים בגלל ההרםס למרות שיש לי כאבים ואמרו שזה נגמר שאתקשר ויחפדו מקום האם זה שלב שזה מותר כבר ?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים