תיקון

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

27/05/2015 | 20:05 | מאת: שירה

הולכים בקרוב להתקין לי סד לילה , מה להמלצתך אם יש שברים / שחיקה לא גדולה כדאי לנסות לתקן לפני התקנת הסד שיהיו השיניים פחות או יותר באותו גובה + סתימת רווחים שיהיה יותר קל ולא יהיה כאבים ורגישות גבוהה גם מדחיסת מזון ויהיה לי יותר קל , והאם לפי דעתך פרצודורה זו מסובכת ומי עושה אותה בדרך כלל הרופא המשקם או רופא אחר? או שלא כדאי לנסות ואחזור שהשברים באמת קטנים לא גדולים בינתיים.

רצוי מאד לבצע את הטיפולים לפני הכנת הסד, כדי שהסד יתאים בדיוק לשיניים. אם מבוצעים שחזורים לאחר הכנת הסד צריך להתאים את הסד

02/06/2015 | 20:55 | מאת: שירה

אבל איך מתקנים את השברים הקלים צאיזה חומר . האם זה מסובך ומצריך הרבה פגישות?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים