הלבנה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/01/2014 | 20:17 | מאת: מיטל

שלום מה דעתך על מכשיר ההלבנה הביתי pearl- האם בטוח לשימוש? האם ניתן לפרוש את זמן השימוש בו ל-10 ימים במקום חמישה כדי למנוע אינטנסיביות אלימה של החומר (כלומר פעם ביום במשך עשרה ימים במקום פעמים במשך חמישה)? כמו כן לפני ההלבנה האם רצוי ללכת לבדיקה אצל רופא שיניים? האם יש מצב של חורים שיכולים להיות קונטרה אינדיקציה לאי השימוש במכשיר? הרבה תודה

13/01/2014 | 17:48 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

עששת (חורים) זה קונטרה אינדיקציה להלבנה כמו כן תמיד עדיף לבצע אצל רופא שיניים ולא באופן עצמאי .

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים