הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

09/01/2014 | 21:21 | מאת: מירב

שלום אני מירב בת 22 בגיל 16 שמתי גשר אחרי שלוש שנים הורדתי אותו אבל מאז השיניים שלי צהובות מאוד עשיתי הכל וצחצחתי שיניים יום יום ללא תוצאות ורופאיי שיניים אמרו לי שההלבנה לא תעזור וחבל על הכסף שהצבע נתפס על השן שלי אז בבקשה במה אתה יכול לעזור לי ומה אני צריכה לעשות כדי להוריד את הצבע אני כמעט נכנסת לדיכאון בגלל השיניים

13/01/2014 | 17:46 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום מירב עליך (על הרופא שלך )לבדוק אם נשאר שאריות מהחומר הדבקה של הברקטים (קוביות). במידה וכן ניתן להסיר את זה והצבע יחזור.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים