ריח רע מהשיניים מלאכותיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

15/11/2013 | 21:50 | מאת: אנונימי

שלום, אני צריך את העזרה שלך דחוף. לפני כ8 שנים נשברו לי 2 שיניים בדיוק לאחר שהתחלפו מחלביות לבשריות ממש עד השורש ונשאר מכל שן חתיכה קטנה. אני לא בדיוק זוכר מה עשו לי שם, אבל היה שם טיפול שורש ובנייה להשלמת השיניים. לאחר כמה שנים השיניים התחילו להשחיר, אחרי עוד כמה שנים הם התחילו להישבר ולהתפורר. לפעמים היו מעירים לי על ריח רע מהפה, עד שיום אחד שהעירו לי החלטתי לשפשף את ה2 שיניים האלה עם היד ולהריח, ונחרדתי לגלות שיוצא מהם ריח רע מאוד. שפשפתי את שאר השיניים שלי והריח לא היה קיים, הבנתי שזה נובע מהשיניים האלה. הלכתי לרופא שיניים, הוא עבד לי בקושי חצי שעה על השיניים.. מה שהוא עשה זה לשייף לי את השיניים ולבנות את מה שנשבר, הצבע של השיניים עכשיו לא לבן אבל גם לא שחור, שקוף כזה. הייתי בטוח שהבעיה עם הריח הסתדרה אבל עוד פעם עשיתי את הבדיקה והריח קיים. מה אפשר לעשות במצב כזה? ומה העלות? הטיפול שהוא עשה לי לי עכשיו עלה לי 200 כל שן וציפיתי ליותר את האמת אבל הוא אמר שלא צריך לעשות יותר מזה..

10/12/2013 | 08:57 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

אני צניך לראות את המקרה שלך בפועל . מאוד קשה לתת לך עצה ממה שאתה מספר .

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים