חלופות לכתר זמני מאקריל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

03/11/2013 | 20:22 | מאת: נגה

שלום רב, עברתי טיפול שורש, וצריך כתר. אין צורך במבנה מיידי. הרופא השחיז את השן, והכין במרפאה כתר זמני. כבר יומיים הכתר הזמני בפה שלי, וכל הזמן פולט טעם מר. וזאת למרות ששטפתי את הפה הרבה פעמים. ניסיתי לקרוא ממה זה יכול להיות, וראיתי שכתרים זמניים עשויים מאקרילט, שפולט כל מיני מוליקולות (למשל מונומרים) שלא עברו קשירה בראקציה, לחלל הפה, שיש להם טעם מר. שאלתי אלייך, אילו חלופות אחרות יש לכתר זמני מאקריל, שמכינים אותו במרפאה, לשן בלי מבנה מיידי. פיתרון שפחות פולט מולקולות מרות לחלל הפה. תודה מראש

13/11/2013 | 19:40 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

כתרים זמניים עשויים לרוב מאקריל,אך ניתן לבצעם גם מקומפוזיט רזין

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים