הלבנת שיניים לפני כתר?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

30/10/2013 | 23:12 | מאת: דוד

שלום, שן 21 שלי קיבלה מכה והשחירה. אני צפוי לבצע כתר. שאלתי היא כזאת: האם מומלץ לבצע הלבנה לשיניים לפני ביצוע הכתר? ממה שידוע לי הכתר אינו משחיר כמו ששינים טבעיות משחירות. ולכן החשש שלי שבמהלך הזמן אני "ארדוף" אחרי התאמה בין השן עם הכתר לבין שאר השיניים. מאידך, אני מעוניין בשיניים לבנות ככל האפשר. מה המלצתכם? תודה רבה. דודי

13/11/2013 | 19:42 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום דוד כן מומלץ לעשות הלבנת שיניים לפני הכתר ,אם יש צורך בכך.

13/11/2013 | 19:47 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

אם השן שלך ספציפית רק השחירה ,אך צורתה המקורית נשארה ללא שברים מומלץ לעשות גם הלבנה פנימית לאחר טיפול שורש.(במקרים מסויימים זה מונע ,אף את ביצוע הכתר)

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים