חומרים להלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

31/08/2013 | 22:27 | מאת: רז

שלום , כידוע לי הלבנת שיניים במרפאה ובבית משתמשת בחומר שנקרא קרבמיד פרוקסיד שהוא מורכב ממי חמצן ומנגזרת של אוראה שאלתי היא כזו: 1.מה התפקיד של האוראה בחומר ומה השוני ממי חמצן לבד? 2.האם באופן תיאורטי ניתן להבהיר את השיניים גם במי חמצן בלבד? (כי כעיקרון זה החומר הפעיל בתהליך ,לא?) תודה :)

16/10/2013 | 16:23 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום רז! לא ניתן להלבין שיניים עם מי חמצן,החומר לא יחזיק בסד ההלבנה,אלא יברח לכל הכיוונים.

16/10/2013 | 17:38 | מאת: רז

קיימים היום מי חמצן סמיכים מאוד אפילו כמעט כמו משחה זה יהיה אפשרי איתם, מבחינה כימית? תודה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים