שן עקומה מאוד

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

25/08/2013 | 18:47 | מאת: שרון

היי יש לי שן קידמית מאוד עקומה (בערך 45 - 55 מעלות באלכסון לתוך הפה) בגלל שיישור שיניים אורך שנים רבות והשן מאוד עקומה אני מתכונן לעקור אותה ולשים במקומה שתל האם זו החלטה נבונה או שכדאי לי לנסות ליישר אותה ובמה זה כרוך ? אינני רוצה להסתובב 5 שנים (הבנתי שבמקרה הטוב) עם גשר.. תודה

29/08/2013 | 19:02 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שרון שלום, ראשית לא ציינת את גילך (ועדיף היה לשלוח צילום במה מדובר). באופן כללי, תמיד עדיף לפתור מקרים כאלה בדרך שמרנית (יישור ולא עקירה ושתל). בברכה, ד"ר אבי גוסיס

31/08/2013 | 08:29 | מאת: שרון

אני בן 40 אינני רואה אפשרות להוסיף תמונה, אשמח לשלוח באימייל אם יש, השן היא שן בריאה קידמית עליונה שעקומה כלפיי פנים משהוא כמו הסימן \ בנוסף שהיא עקומה היא גם הולכת באלכסון שמאלה תודה רבה שרון

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים