הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

23/05/2013 | 16:52 | מאת: יעל

שלום, עשיתי הלבנת שיניים בייתית שהיא מארה"ב וכוללת ג'ל ביוצא מתוך טוש אמורים למרוח על השיניים, לחייך דקה וללכת לישון ללא סד. הלסת העליונה יצאה בסדר גמור(לאחר 3 שבועות של שימוש יומי) אבל הבעיה שבלסת התחתונה בחלק מהשניים החלק העליון יצא יותר בהיר ונראה כזה שקוף לעומת החצי השני של תחתית השן. ניסיתי במשך תקופה לשים רק בחלק הכהה יותר ולא היה שיפור. האם יש לך רעיון מה ניתן לעשות? זאת לא הלבנה ממש חזקה ומקצועית. אני לא יודעת מה הריכוז שלה, אבל לפני 10 שנים עשיתי הלבנה מקצועית לשימוש בבית עם סד ואז היתה רגישות גדולה בחניכיים. בהלבנה הזאת לא היתה שום רגישות. תודה מראש

29/05/2013 | 14:15 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום יעל! לא ממש מוכרת לי שיטת ההלבנה הנ"ל.באופן כללי כל ההלבנות עובדות על זגוגית השן(אמייל)ובחלק התחתון של השן עבי הזגוגית דק מאוד ולכן שם פחות מורגשת ההלבנה.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים