השיניים נהיו צהובות בתקופה קצרה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

26/04/2013 | 17:19 | מאת: ניב

שלום. בשבועיים האחרונים שמתי לב לשינוי בצבע השיניים שלי באופן דרסטי.אני חליתי עכשיו במחלת הנשיקה ואני עצמי נהייתי גם כן צהוב,יכול להיות שיש קשר? חוץ מזה צחצוח טוב יכול לעזור להחזיר את הגוון הקודם?אני עכשיו מתחיל להשתמש כמו כן בחומרי הלבנה,תוך כמה זמן מתחילים לראות את התוצאות? תודה מראש

01/05/2013 | 12:26 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום ניב! לא ידוע על קשר בין מחלת הנשיקה לגוון השיניים. צחצוח טוב(לאחר הדרכה של שיננית)זה תמיד חשוב. לא ברור לי באיזה חומרי הלבנה את משתמש,בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם רופא שיניים העוסק בתחום.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים