הלבנת שיניים לשן שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/04/2013 | 19:59 | מאת: אשר

שלום, אני שוקל לעשות הלבנת שיניים. בנוסף ,יש לי שן (קדמית) שעברה טיפול שורש, גוון השן שלה השתנה מעט... הבנתי שהלבנת שיניים היא רק ברובד החיצוני של השן , ויעילותה לגבי שיניים שעברו טיפול שורש מוטלת בספק.. 1. שאלתי היא מה תהיה ההשפעה של הלבנת שיניים לגבי שניים שעוברו טיפול שורש? למה עלי לצפות לגבי אותה השן שעברה טיפול שורש? 2. במידה והלבנת שיניים לא נותנת פיתרון לשניים שעברו טיפול שורש, מה כן ניתן לעשות ? כאשר העדפה היא לטיפול הכי פחות פוגע בשן... בברכה. אשר.

19/04/2013 | 14:27 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום אשר! בשיניים שעברו טיפול שורש והכותרת שלמה(או שלמה ברובה)ניתן לבצע הלבנה פנימית של השן.במקרים רבים השיטה הנ"ל נתנה לי תוצאות מדהימות. לאחר מכן אפשר לבצע הלבנה חיצונית לכול השיניים.

29/04/2013 | 23:17 | מאת: אשר

שלום, לגבי הלבנת שיניים פנימית . עד כמה ישנה פגיעה בשן. 1. מבחינת חומר הטיפול והאגרסיביות שלו. האם השן נפגעת מזה? האם השן הופכת לשבירה יותר? 2. האם כדי לפתוח את הסתימה יש צורך להוריד חומר מהשן? 3.מה משך הזמן שטיפול כזה עשוי להחזיק? הרי אם אני אמור לחזור על טיפול כזה כול כמה שנים הפגיעה בשן תגדל. בתודה מראש. אשר.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים