מילוי שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/04/2013 | 00:24 | מאת: שולי

שלום , יש משהו אחד שמפריע לי בחיוך שלי , השיניים הקדמיות שלי והשיניים שלידן ( משני הצדדים) אינן באותו גודל. ז"א שאין קו שיניים ישר ונוצר לזה מראה שפני. הייתי רוצה לדעת מה אפשרות הטיפול האסטתי הכי ממולץ כדי למלא את השיניים הצמודות לשיניים הקדמיות שלי ולצד זאת מה הסיכונים בביצוע מילוי שכזה . בתודה מראש

19/04/2013 | 14:22 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום שולי! קשה לענות בצורה חד משמעית מה לעשות במקרה שלך(למרות ההסבר המאוד מפורט) מכוון שלא ראיתי אותו פיזית(או לפחות תמונה). עקרונית אפשר לשפר מראה אסטתי על יד שחזורי קומפוזיט או ציפוי חרסינה.שלכול אחד מהם יש יתרונות וחיסרונות משלו(שגם הם נקבעים לפי מקרה).

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים