שיוף השיניים לקבלת סגר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

25/11/2016 | 21:54 | מאת: ערן

שלום, אני עברתי ניתוח לסתות (ממצב של לסת תחתונה קדמית) אני כרגע בתהליך אורטודונטי של לאחר הניתוח על מנת לקבל סגר סמנטרי של השיניים. באחד הביקורים שלי אצל הרופא שעשה לי את הניתוח (לא האורטודנט) התלוננתי שהשיניים נסגרות יותר על הצד הימיני ופחות על הצד השמאלי (בשיניים הטוחנות), הוא הוא אמר שזה בסדר ולא נורא, ובתגובה שייף שכבה קטנה לפי דבריו, מהשיניים הטחנות הימניות. זה אכן עזר באופן מסויים, השאלה שלי , זה לא פוגע בשן? נשמע לי נוראי להוריד חלק מהשן. אשמח לתגובה . תודה.

על מנת להגיע לסגר, בעיקר במצב של שינוי כה דרמטי כמו זה שאתה עברת, ניתן לשייף בעדינות את השיניים. עובי האמייל באזורים הללו הוא 1.5-2 ממ וההשחזה הסלקטיבית מסירה חלקיקי ממ בלבד

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים