טיפול שיניים בהריון

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

24/01/2013 | 16:12 | מאת: אלה

שלום, אני בת 31 ורציתי להתחיל טיפול הלבנת שיניים. האם ניתן למרות היותי בהריון לעשות הלבנת שיניים? אם כן, באיזו שיטה מומלץ? ברשת ראיתי דעות לכאן ולכאן ואשמח לשמוע לדעתך. תודה, אלה

24/01/2013 | 21:38 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום אלה! זה נכון שאין קונטרה אינדיקציה מוגדרת בנושא ההלבנות בזמן הריון. אני אישית דוגל בזה שבזמן הריון יש לבצע רק את הטיפולים הדחופים. מה גם, שלצורך הלבנה מומלץ לפני כן לבצע בדיקה עם צילומים, שגם מהם מומלץ להמנע (אני לא יודע באיזה חודש את)

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים