כאב מציק

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/10/2016 | 16:20 | מאת: איילת

יש לי שאלה אתמול הרגשתי איזה כאב קל באכילה אין שום שבר בשן והיום המשיך שוב הרגישות ומוזר ומרגיש כמו איזה פצעון. המקום הוא למעלה באיזור החניכיים שנוגעים האם בגלל מה שהרגשתי אתמול יכול להיות שפצעתי שם למעלה הבעיה היא שגם באיזור ממש קרוב צריכה עוד שבועיים לעבור שתל האם זה יכול להפריע למהלך והאם זה יכול להיות פצעון שיעבור כל כמה ימים כי חוץ מזה זה לא כאב גדול רק כאב שמציק בעיקר שמצחצחת מנקה או אפילו שהלשון נוגעת חוץ מזה לא מפריע המקום.

תלוי מה מקור הפצעון. אם זו אפטה על החניכיים, אין בעייה. אם זוהי פיסטולה המעידה על דלקת באזור, יש לטפל בפיסטולה לפני ההשתלה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים