שאלות לגבי חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/10/2016 | 09:14 | מאת: שרית

רציתי לשאול האם במקרה של שתל בלסת עליונה קוברים את השתל מתחת לחניכיים שאצטרך חשיפת שתל ומהי הפרוצדורה של חשיפת שתל מה עושים בדיוק והאם היא כרוכה בכאבים חזקים שוב אחרי , והאם זה שוב כולל תפרים ושמירה על צחצוח ואכילה רכים ומהשלב הזה כמה זמן אחרי מתחילים בשיקום.

ההחלטה אם "לקבור" את השתל , או להשאיר אותו חשוף כבר, היא החלטה של הרופא המשתיל ותלוייה במרכיבים רבים. החשיפה היא פרוצדורה קלה מאד, לעיתים עם תפרים ולעיתים בלי. בדרך כלל ממשיכים בשיקום שבועיים לאחר החשיפה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים