דרכים ליישור קו האמצע

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

01/03/2013 | 22:30 | מאת: אורטל

שלום, לפני 6 שנים היה לי גשר במשך שנתיים וחצי והרופאה שטיפלה בי לא הצליחה ליישר לי את קו האמצע(אומנם לפני הגשר הוא היה פחות קריטי אך עם הזמן בגשר הוא זז ימינה) אני מעוניינת לסדר אותו הכי מהר שאפשר ורציתי לשאול איזה דרכים קיימות לכך? ואם זה אפשרי בפחות מחצי שנה כי אני מתחתנת. תודה

04/03/2013 | 19:50 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום אורטל! כמובן שתשובה שלי היא לא חד משמעית מכוון שכל מקרה יש לבחון לגופו. אני לא יודע עד כמה הבעיה הספציפית שלך קשה,כי לא ראיתי אותך ולא שלחת לי תמונות. עקרונית פותרים בעיה כמו שלך ע"י יישור שיניים ובמקרים מסוימים ניתן אולי לפתור את זה ע"י חזיתיות(ציפויי חרסינה).

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים