סד ותיקונים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/06/2016 | 00:11 | מאת: שירה

הנני שוחקץ את השיניים, ועושה תנועות בפה ונזקים , אני פשוט באמצע תהליך אחר אבל נאמר לי שאין לי ברירה כבר וניאלץ לשים סד. למרות שלא רציתי בהתחלה השתכנעתי בסוף בגלל שאני מבינה שאני עושה נזקים וחבל שיישברו ויינזקו עוד ועוד שיניים כי אין ברירה. אנחנו כמראה נישה גם תיקונים של השחיקות הקיימות כי זה ממש מתחיל להטריד ולהציק לי ודוקר ואי נוחות והלשון נוגעת בחוד של השחיקה וממש לא נוח וגם שבירה קצת יותר גדולה וגם סגירת רווחים שמפריעים לי . רציתי לשאול מהו התהליך בדרך כלל של תיקונים כאלה באיזה חומרים וסוגים משתמשים לתיקונים הנזקים לא כדוליםצבמיוחד חוץ מהשבר שקצת יותר גדול וגם כל תהליך התקנת הסד איך זה הולך ים המדידות וכל מה שהולך איתו והאם מאוד קשה להתרגל לסד לישון והאם זה יעזור לתנועות שלפעמים קורים גם ביום ולא רק בלילה , כמה זמן יכול להתרגל ואיזה סוגים קיימים והאם אחכ יעשו ביקורות כל כמה זמן לראות שמסתדרת והכל תקין עם הסד ולא ניזוק מדי ולראות שבאמת יש הטבה בשחיקה?

סוג חומר ההשלמה יבחר על ידך ועל ידי רופא השיניים שלך בהתאם למידת השחיקה ומיקום החסר. אותו דבר לגבי סוג הסד, בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים